Wisdom Leadership Network

 

Livet og lederskabet kalder på nærende nærhed til os selv, andre og at være en del af løsningen til de store problematikker vi oplever i verden idag.  I Wisdom Leadership tror vi på, at man først skal arbejde indad og blive både self-aware og arbejde med self-mastery, for at kunne skabe gode resultater fra et trivsel fundament. 

Hovedformålet i dette netværk er at skabe et liv og lederskab, hvor du trives. Det er et fagligt professionelt netværk, hvor vi byder praktikere og thought-leaders fra ind- og udland ind i netværket for at inspirere og dygtiggøre os. Vi arbejder på tre niveauer: Den personlige udvikling, lederskabet, resultatskabelse forretningsmæssigt.

I Wisdom Leadership Network udforsker og udvider vi vores mindsets og heartsets med både den nyeste forskning og forretningsviden, koblet med østens wisdom traditions, perspektiver og methoder til at transformere business og lederskabet, hvor succes både individuelt og organisatorisk er målt på en udvidet bundlinje – de 5Per – Passion, Purpose, People, Planet & Profit.

Vi vil arbejde med emner som:

 • Redesigning af lederskabet og forretning, hvor purpose, empati, bæredygtighed, innovation og positivt impact er målet.
 • Systemisk tænkning og sansning, deep listening og navigering og facilitering af ‘the social field’ (organisatorisk, samfundsmæssigt, globalt).
 • Future of work og Fremtidens Lederskab.
 • Transformationsprocesser – både din egen, og forståelse for at guide andre i deres dybere processer.
 • De modige og spirituelle ledere og hele mennesker vi skal blive for at arbejde med og udføre FN’s 17 Verdensmål og drive forretning i en miljø-, medmenneskelig og samfundsansvarlig retning.
 • Autentisitet, Power & Indflydelse: Ansvarlighed, etik og arbejde med bevidst brug af power ‘sammen med’.
 • Spiral Dynamics, Integral Theory og andre metoder til udvikling og transformation.
 • Skabe nærende relationer ved brug af sårbarhed, gode grænser og bevidst kommunikationsteknikker.
 • Undersøge og redifinere en dybere forståelse af glæde, purpose, meningsfuldhed og succes.
 • Det hele og spirituelle menneske i livet og på arbejdet. Wisdom, mindfulness, nærvær og spirituel intelligens.
 • Brugen af intuition i lederskabet. Emotionel intelligens, tillid og relationer.
 • Frihed, trivsel og grund glæde over frygt og tilpasning. Navigere i vores egen udvikling, og bidrage til organisatoriske rammer og fremdrift på dette område.
 • Passion, engagement & power: Shadow work og arbejde med det ubevidste, så som at forstå og heale vores projektioner.
 • Autentisk lederskab og forretning med formål: Kultur og værdier, hvor mennesker trives, innoverer og performer.
 • Regenerative and responsive metodikker og principper. Biomimicry, living systems design.
 • The new mindsets for future of work and future of world.

Mest af alt vil du komme tættere ind til kernen af din essens, dit autentiske selv, din passion og livsglæde! Der hvor du er kreativ, innovativ, produktiv og motiveret.

Experter & Thought-Leaders

Vi vil typisk have en ekspert på besøg i netværket ved hvert arrangement, hvor vi lærer af og arbejder direkte med eksperter fra ind- og udland. Bekræftede indlægsholdere er:

 • Birgitte Baadegaard, Diversitets ekspert og forfatter til den nye bog ManiFEST. Emne: Lederskabet og Spiritualitet. 
 • Richard Barrett, Founder Barrett Academy for the Advancement of Human Values. Emne: Redesign (organizational) cultures where people thrive: Values, psychological development and future of work world-view skills.

Hvem Deltager?

Wisdom Leadership Network er for dig, som er ambitiøs og målrettet, gerne vil gøre en positiv forskel i verden på den måde, du er mest passioneret omkring, og du vil gerne arbejde fra et dybere sted i dig, der hvor du oplever passion og purpose. Du vil gerne bringe mere wisdom, nærvær og spiritualitet ind i din daglige tilgang til arbejde og dit liv, så du næres af dit arbejde og dine relationer – og at du bidrager på en berigende måde for alle igennem dit virke.

Du er change-maker og A-spiller. Måske er du topleder, måske er du selvstændig og iværksættende, eller du er intrapreneur i en SMV eller corporate virksomhed. Deltagerne arbejder i alle typer af industrier fra finanssektor til FMCG til biotech til journalistik, og alle funktioner fra markedsføring, CSR til finans, fra partner til associate, alle niveauer er velkomne. Den røde tråd er værdisættet og lederskabet, og at vi er forandringsagenter på hver vores måde.

OBS: spiritualitet og religion er to helt forskellige ting. Spiritualitet og wisdom for os er at finde ind til kernen af din essens og arbejde i flow og samskabelse med the emergent social field og universets intelligens.

Værdiskabelse og Output

 • Transformerende: Et kærligt transformerende skub på din udviklingsvej både personligt og som leder og fremtidens forandringsagent.
 • Inspirerende: Inspirerende, praktiske, implementerbare og nærende metoder, modeller, perspektiver og processer, som du kan bruge i din fremtidige værktøjskasse og i virksomheden.
 • Passion & of like-Intent: Et netværk du kan spejle dig i på din udviklingsvej mod mere passion, dybere formål, og din udviklingsrejse som wisdom og impact leder – sætter rammerne for gensidig støtte, samarbejde og partnerskaber.
 • Level-up & root down your leadership: Alle deltagere er modige, hjertelige og fokuserede på at udvikle deres personlige lederskab, som en integreret del af at blive den bedste version, de kan. Denne nærende, hjertelige og ambitiøse atmosfære motiverer og udfordrer dig til at up-level igennem grounding og presence.
 • Compassion & Mindfulness: To redskaber og tilgange til livet, der vinder frem både herhjemme og globalt, der skaber autentisitet, bedre beslutninger, og purpose for dig og andre.
 • Wisdom Traditions packed for New World leadership: Det bedste fra Østens wisdom traditions og det stærkeste fra vestlig forskning, performance og forretningskultur.
 • Udfordre mental models: Ved hvert møde vil din network director facilitere dig igennem processer, der udvider dit mindset, heartsets, og udfordrer self-saboterende og begrænsende antagelser.
 • Inclusive, Out of silo thinking: Ledere fra multinational corporates til iværksættende organisationer og ledelses strukturer på tværs af sektorer, skaber bevægelse væk fra silo syn til et bredere verdenssyn og forståelse.
 • Growth Mindset: Metoder til at fastholde et udviklings mindset, og konkrete værktøjer til at løfte dig og andre ud af fixed (offer) mindset.

Tone & Metode

 • Respektfuld kommunikation: Vi forventer positiv, respektfuld, venlig kommunikation og adfærd med respekt for alles grænser.
 • Mindfulness: Bevidsthed omkring, hvad du bringer ind i rummet. Kom for at give og støtte.
 • Social Emergence: Systems Sensing anvendes, således at gruppens ønsker og behov kan imødekommes og indarbejdes i programmet undervejs.
 • Nærende relationer: Tribes mindre arbejdsgrupper mellem netværksmøderne sikrer at det er nemmere at skabe gode relationer blandt de andre deltagere. I relationer får du som regel en afspejling af, hvad du giver.

Facilitator & din Network Director

Sandja Brügmann. Læs mere om Sandja.

Network møde datoer 2019/2020

Alle møder er kl. 14.00 – 17.00

 • 28 August, 2019
 • 26 November, 2019
 • 29 January, 2020
 • 15 April, 2020
 • 10 Juni, 2020

Lokation

Klub, Linnesgade 25, København K

Pris

Virksomhed  Pris 20.000 Dkk (ex moms)

NGO  Pris 16.000 Dkk (ex moms)

Individ  Pris 12.000 Dkk (ex moms)

Prisen inkluderer årligt medlemskab med 5 network møder, ekspert indhold og undervisning, rammerne mellem og under møderne så som Tribes for at skabe og styrke relationer, forplejning med lækker økologisk tapas & drikkelse – vand, te, kaffe og et skønt glas biodynamisk vin til tapas.

Interesseret?

Hvis interesseret, så venligst skriv til lidt om dig, dine værdier, intentioner, behov for netværk – og hvorfor du tænker at netop dette netværk er noget for dig – og også hvad du kan tilbyde netværket. Kontakt os på email Sandja@ThePassionInstitute.com

 

 

Det giver forløbet dig og din arbejdsgiver

Wisdom Leadership Network gavner både dig og arbejdspladsen. Derfor er det oplagt at din arbejdsgiver varetager betalingen.

Her er 10 argumenter, som du kan gå til din chef med, når du skal vise, hvorfor Wisdom Leadership Network er en god investering:

 1. Du styrker din performance, innovation og kreativitet igennem mental træning og presencing metoder.
 2. Du bliver klædt på til at agere forandringsagent og bidrage til fremtidssikring af din virksomhed med konkrete transformerende redskaber, og de nyeste mindsets og metoder.
 3. Du får konkrete værktøjer til at arbejde med de 17 verdensmål, og forstå sustainability, purpose og forretningsmulighederne i at tænke og agere på en ny holistisk, systemisk måde.
 4. Du får redskaber til arbejde proaktivt og komme fra et trivselssted, hvor du kan navigere i velvære, bevidsthed, intention og med fokus. (stres forebyggende)
 5. Du bliver mere bevidst om dine styrker og svagheder, ændrer begrænsende antagelser og mindsets, så du får flere af dine resurser i spil, således at du bliver et mere resursestærkt, engageret, resultatsskabende og helt menneske.
 6. Du lærer om future of work, at skabe kultur og lede med Purpose, og de nyeste organisatoriske modeller, der understøtter fremtidens lederskab.
 7. Du lærer at navigere i en omskiftelig og hurtig foranderlig verden VUCA (Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous), fordi du i højere grad arbejder fra dit indre ståsted og lærer teknikker til at navigere med større agilitet, forandringsdrive og intuition.
 8. Du arbejder i højere grad ud fra din indre ro og styrke, fordi du lærer at være i og handle udfra dine værdier og integritet.
 9. Du løfter dig til et nyt niveau, hvor du ser nye handlemuligheder og er langt mere løsningsorienteret frem for at fokusere på problemer og begrænsninger.
 10. Du bliver en rollemodel for, hvordan man på samme tid er og arbejder sig hen imod sit potentiale – igennem eksperimenter, kreativitet, meningsfuldhed, værdier, sårbarhed, fejlbarlighed, drive og mod – og skaber bedre resultater med mindre kamp og mere mod og ageren efter de rigtige initiativer.

 

Nogle af vores network medlemmer:

                     

 

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestSandja is one of the few most inspiring thought leaders in conscious leadership and sustainable business strategy that I have had the pleasure to work with within the large global Sustainable Brands community. As a speaker, she moves the audience in an authentic and heartfelt manner, delivering her messages with a combination of passion and intellect that is second to none. She consistently manages to leave the audience with expanded horizons, new tools for self-improvement and actionable takeaways. I selected her to speak at Sustainable Brands Copenhagen, and I would be delighted to have her back on stage anywhere in the world. She comes highly recommended by the entire Sustainable Brands team!

Dimitar Vlahov, Director Knowledge & Insights, Sustainable Brands