Wisdom Leadership Network

 

I Wisdom Leadership netværket arbejder vi med og udforsker: Hvordan skaber vi bæredygtige og purpose-genererende organisationer, hvor mennesker trives?

Et fagligt professionelt netværk for ambitiøse og hjertelige erhvervsledere, hvor vi byder praktikere og thought-leaders fra ind- og udland ind i netværket for at inspirere, udvide vores mindset og heartset og dygtiggøre os med den nyeste forskning og forretningsviden, koblet med wisdom traditioner, metodikker, indsigter og praktisk implementerbar viden til at transformere lederskab, organiserings kultur og business.

Vi arbejder på tre niveauer: Vores indre leder udvikling, organisatorisk design og kultur, resultatskabelse forretningsmæssigt, hvor succes både individuelt og organisatorisk er målt på en udvidet bundlinje – de 5Per: Passion, Purpose, People, Planet & Profit.

Helt fundamentalt arbejder vi udfra devisen: Hvordan kan vi udvikle os, så vi i større grad kan forløse vores potentiale og skabe et liv og lederskab i trivsel og skabe organisations kulturer med dette omdrejningspunkt.

Vi vil arbejde med emner som:

 • Redesigning af lederskabet og forretning, hvor autenticitet, purpose, bæredygtighed, innovation og positivt impact også er målet – såvel som profit.
 • Systemisk tænkning og sansning, deep listening og navigering og facilitering af ‘the social field’ (organisatorisk, samfundsmæssigt, globalt).
 • DDO – Deliberately Developmental Organizations: Forskning om menneskelig voksen psykologisk og spirituel udvikling, forretningscases på virksomheder der udfører DDOs med succes. Udfordringer, muligheder og fordele. 
 • Future of work og Fremtidens Lederskab. 
 • At lede og skabe transformationsprocesser – både din egen, og forståelse for at guide andre i deres dybere udviklings processer (change management 4.0)
 • De modige og nærværende ledere og hele mennesker vi skal blive for at arbejde med og udføre FN’s 17 Verdensmål og drive forretning i en miljø-, medmenneskelig og samfundsansvarlig retning.
 • Autentisitet, Power & Indflydelse: Ansvarlighed, etik og arbejde med bevidst brug af power ‘sammen med’.
 • Spiral Dynamics, Integral Theory og andre metoder til udvikling og transformation.
 • Your network = your networth: Skabe nærende relationer ved brug af sårbarhed, gode grænser og bevidst kommunikationsteknikker.
 • Undersøge og redifinere en dybere forståelse af glæde, purpose, meningsfuldhed og succes.
 • Det hele og spirituelle menneske i livet og på arbejdet. Wisdom, mindfulness, nærvær og spirituel intelligens.
 • Brugen af Emotionel intelligens, fra teori og modeller til praktisk anvendelighed.
 • Self-disruption: Frihed, trivsel og grund glæde over frygt og tilpasning. Navigere i vores egen udvikling, og bidrage til organisatoriske rammer og fremdrift på dette område.
 • Passion, engagement & power: Shadow work og arbejde med det ubevidste, så som at forstå og heale vores projektioner.
 • Autentisk lederskab og forretning med formål: Kultur og værdier, hvor mennesker trives, innoverer og performer.
 • Regenerative and responsive metodikker og principper. Biomimicry, living systems design.

 

Artikler om emnet fra Sandja Brügmann

Self-Disrupt to Redesign the future of work (Sustainable Brands)

5 Råd til lederen, der vil skabe en stærk sustainability kultur (SustainReport)

 

Ekperter & Thought-Leaders

Vi vil typisk have en ekspert på besøg i netværket ved hvert arrangement, hvor vi lærer af og arbejder direkte med eksperter fra ind- og udland. Bekræftede indlægsholdere er:

 • (Nov) Redesign (organizational) cultures where people thrive: Adult psychological development v Richard Barrett, Founder Barrett Academy for the Advancement of Human Values
 • (Jan) Right Livelihood (Buddhist philosophy) v Steve Demos, serial entrepreneur, co-founder and ex-CEO WhiteWave købt af Danone i 2016 for US$10 mia, og idag Nord Amerikas største Benefit Corp (B Corp) indenfor fødevarebranchen. Co-founder Goodbelly (Boulder, CO, USA based)
 • (April) Advanced Methods for Growth. Freeing unconscious barriers. Shadow Workshop v Sandja Brügmann, stifter og CEO The Passion Institute og din Network Director

Hvem Deltager?

All levels fra manager til CEO. Netværket er for corporate intrapreneurs, corporate ledere, og iværksættende ledere, der er optaget af hvordan man skaber bæredygtige organisationer og kulturer, hvor mennesker trives – og hvordan man skaber rammer for menneskers udvikling, som en naturlig styrke og purpose aktivering i en organisation. Du er i høj grad ikke bare udviklingsparat, men udviklingsdrevet.

Alle forretnings funktioner er velkomne, da bæredygtig lederskab er et systemisk integreret aspekt af lederskab, forretning, forbrugeradfærd, og virksomhedsdesign.

Værdiskabelse og Output

 • Transformerende: Udviklende både personligt, som leder og fremtidens forandringsagent.
 • Inspirerende: Inspirerende, praktiske, implementerbare og nærende metoder, modeller, perspektiver og processer, som du kan bruge i din fremtidige værktøjskasse og i virksomheden.
 • Passion & of like-Intent: Et netværk du kan spejle dig i processen hen mod mere passion, dybere formål, og din udviklingsrejse som wisdom og impact leder – sætter rammerne for gensidig støtte, samarbejde og partnerskaber.
 • Level-up & root down your leadership: Alle deltagere er modige, hjertelige og fokuserede på at udvikle deres personlige lederskab, som en integreret del af at kunne skabe organisations kulturer, der er bæredygtige for mennesker så vel som jordkloden. Denne ambitiøse og nærende, hjertelige atmosfære motiverer og udfordrer dig til at level-up igennem grounding og presence.
 • Compassion & Mindfulness: To redskaber og tilgange til livet, der vinder frem både herhjemme og globalt, der skaber autentisitet, bedre beslutninger, og purpose for dig og andre. Forskningen viser at meditation øger performance.
 • Wisdom Traditions packed for 21st Century leadership: Det bedste fra Østens wisdom traditions og det stærkeste fra vestlig forskning, performance og forretningskultur.
 • Udfordre mental models: Ved hvert møde vil din network director facilitere dig igennem processer, der udvider dit mindset, heartsets, og udfordrer self-saboterende og begrænsende antagelser.
 • Inclusive, Out of silo thinking: Ledere fra multinational corporates til iværksættende organisationer og ledelses strukturer på tværs af sektorer, skaber bevægelse væk fra silo syn til et bredere verdenssyn og forståelse.
 • Growth Mindset: Metoder til at fastholde et udviklings mindset, og konkrete værktøjer til at løfte dig og andre ud af fixed (offer) mindset.

Tone & Metode

 • Respektfuld kommunikation: Vi forventer positiv, respektfuld, venlig kommunikation og adfærd med respekt for alles grænser.
 • Mindfulness: Bevidsthed omkring, hvad du bringer ind i rummet. Kom for at give og støtte.
 • Social Emergence: Systems Sensing anvendes, således at gruppens ønsker og behov kan imødekommes og indarbejdes i programmet undervejs.
 • Nærende relationer: Tribes mindre grupper mellem netværksmøderne sikrer, at det er nemmere at skabe gode relationer blandt deltagerne. I relationer får du som regel en afspejling af, hvad du giver.

Facilitator & din Network Director

Sandja Brügmann. Læs mere om Sandja.

Network møde datoer 2019/2020

Alle møder er kl. 14.00 – 17.00

 • 26 November, 2019
 • 29 January, 2020
 • 15 April, 2020
 • 10 Juni, 2020
 • 19 August, 2020

Nye Medlemmer Optages

Ny medlem start er d. 26 November, 2019

Lokation

Klub, Linnesgade 25, København K

Pris

Virksomhed  Pris 20.000 Dkk (ex moms)

NGO  Pris 16.000 Dkk (ex moms)

Individ  Pris 12.000 Dkk (ex moms)

Prisen inkluderer årligt medlemskab med 5 network møder, ekspert indhold og undervisning, rammerne mellem og under møderne så som Tribes for at skabe og styrke relationer, forplejning med lækker økologisk tapas & drikkelse – vand, te, kaffe og et skønt glas biodynamisk vin til tapas.

Interesseret?

Hvis interesseret, så venligst skriv til om dig, dine værdier, intentioner, behov for netværk – og hvorfor du tænker at netop dette netværk er noget for dig – og også hvad du kan tilbyde netværket. Kontakt os på email Sandja@ThePassionInstitute.com

 

Det giver forløbet dig og din arbejdsgiver

Wisdom Leadership Network gavner både dig og arbejdspladsen. Derfor er det oplagt at din arbejdsgiver varetager betalingen.

Her er 10 argumenter, som du kan gå til din chef med, når du skal vise, hvorfor Wisdom Leadership Network er en god investering:

 1. Du styrker din performance, innovation og kreativitet igennem mental træning og presencing metoder.
 2. Du bliver klædt på til at agere forandringsagent og bidrage til fremtidssikring af din virksomhed med konkrete transformerende redskaber, og de nyeste mindsets og metoder.
 3. Du får konkrete værktøjer til at arbejde med de 17 verdensmål, og forstå sustainability, purpose og forretningsmulighederne i at tænke og agere på en ny holistisk, systemisk måde.
 4. Du får redskaber til arbejde proaktivt og komme fra et trivselssted, hvor du kan navigere i velvære, bevidsthed, intention og med fokus. (stres forebyggende)
 5. Du bliver mere bevidst om dine styrker og svagheder, ændrer begrænsende antagelser og mindsets, så du får flere af dine resurser i spil, således at du bliver et mere resursestærkt, engageret, resultatsskabende og helt menneske.
 6. Du lærer om future of work, at skabe kultur og lede med Purpose, og de nyeste organisatoriske modeller, der understøtter fremtidens lederskab.
 7. Du lærer at navigere i en omskiftelig og hurtig foranderlig verden VUCA (Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous), fordi du i højere grad arbejder fra dit indre ståsted og lærer teknikker til at navigere med større agilitet, forandringsdrive og intuition.
 8. Du arbejder i højere grad ud fra din indre ro og styrke, fordi du lærer at være i og handle udfra dine værdier og integritet.
 9. Du løfter dig til et nyt niveau, hvor du ser nye handlemuligheder og er langt mere løsningsorienteret frem for at fokusere på problemer og begrænsninger.
 10. Du bliver en rollemodel for, hvordan man på samme tid er og arbejder sig hen imod sit potentiale – igennem eksperimenter, kreativitet, meningsfuldhed, værdier, sårbarhed, fejlbarlighed, drive og mod – og skaber bedre resultater med mindre kamp og mere mod og ageren efter de rigtige initiativer.

 

Nogle af vores network medlemmer:

                                          

 

You may also be interested in one of our other professional business networks:

Sustainable Communication Network for the change-makers in communication, branding, journalism and marketing professions driving future fitness, behavioral change, brand influence and engagement of all stakeholders. (All career levels)

Sustainable Leadership Network is for top leaders driving sustainability and purpose at the core DNA of business strategy. (Director to CEO level)

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestSandja is one of the few most inspiring thought leaders in conscious leadership and sustainable business strategy that I have had the pleasure to work with within the large global Sustainable Brands community. As a speaker, she moves the audience in an authentic and heartfelt manner, delivering her messages with a combination of passion and intellect that is second to none. She consistently manages to leave the audience with expanded horizons, new tools for self-improvement and actionable takeaways. I selected her to speak at Sustainable Brands Copenhagen, and I would be delighted to have her back on stage anywhere in the world. She comes highly recommended by the entire Sustainable Brands team!

Dimitar Vlahov, Director Knowledge & Insights, Sustainable Brands