Archery as Presencing (workshop)

 

Nu har du muligheden for at prøve bueskydning som redskab til mindfulness og tilstedeværelse i nuet. I Japan benytter man i zen traditionen (buddhistiske og taoistiske filosofier) bueskydning som meditation – det heder Kyūdō. Vi har udviklet en moderne version, der benytter visualiserings og meditationsteknikker, som vi bringer ind i de fysiske og tekniske udfordringer igennem bueskydningen.

Formålet er selve processen, at bringe ens indre liv og bevidsthed til live. Fokus er at hjælpe med at frigøre egoet, der hvor vi kan arbejde fra og være i vores naturlige flow state. Dette fænomen er hvad atleter også kalder ‘being in the zone’. Et bevidstheds stadie der kan benyttes i både vores personlige og professionelle liv. Når vi er unattached i forhold til selve resultatet, lærer vi i den frigørelse at performe fra vores absolut bedste, mest autentiske, passionerede selv, og paradoksalt nok, udfører vi vores allerbedste arbejde her.

Vi benytter Recurve buer, og har udstyr til alle. Udstyr er inklusiv i prisen.

Af sikkerhedsmæssige grunde, da buer jo er et våben, er vi på RBLs baner (Rønne Bueskytte Laug), og har kyndig vejledning af sikkerhed og teknik af trænede coaches.

 

Beklædning:

Stramt sidende t-shirt eller trøje, specielt ved den arm og under arm, der bærer buen (afhængig af om du er venstre eller højer håndet). Man skal have lukkede sko på (ingen bare tæer eller klipklappere). Ellers bare behageligt træningstøj.

 

Alle kan deltage fra nybegyndere til øvede. Man skal være minimum 8 år gammel for at deltage.

 

Tid:

Kl 10.00 – 12.00

 

Datoer sommeren 2020:

Vi melder ALT UDSOLGT til vores åbne arrangementer sommeren 2020, og takker for den store interesse!

 

Workshoppen kan bookes af virksomheder og organisationer, som team building eller som led i ledelsesudvikling og retreats. Email Sandja@ThePassionInstitute.com for at aftale nærmere.

 

 

Dine Instruktører:

Sandja Brügmann

Jess Hoffmeyer Nielsen

 

Møde Sted: 

RBL – Rønne Bueskytte Laug

Torneværksvej 1C  3700 Rønne  Bornholm (Kort vedhæftet nedenfor)

 

 

Ved tilfælde af aflysning:

Vi forbeholder os retten til at aflyse eventet ved mindre end 6 tilmeldte. Alle vil modtage fuld refundering, hvis eventudbyder aflyser.

 

Kort Bio:

Jess Hoffmeyer Nielsen er RBLs formand, og har skudt med bue siden før teenage årene. Han er idag Bornholms Mester, og har mange medaljer bag sig.

Sandja Brügmann er tidligere Danmarks mester i bueskydning, har slået adskillige danske rekorder og i sine yngre år på OL udtagelse landsholdet. Sandja arbejder til daglig med ledelsesudvikling og bæredygtig forretningsstrategi, og benytter diverse redskaber bla udviklings- og meditations redskaber, for at hjælpe top performers opnå deres potentiale.

Nu er intentionen bag bueskydningen ikke længere at opnå de bedste resultater på skydeskiven, men at bringe en indre ro, harmoni og klar handling igennem udsøgt krop, mental og teknik kundskab.

 

 

FacebookTwitterPinterest